DOMEINNAAM REGISTRATIE MET EXTENSIE .BE, .EU, .COM, .NET EN .ORG
HOME
STAPPENPLAN
FORMULIER
WEBHOSTING
KOPPELEN
VERHUIZEN
VRAGEN
LINKS


Wanneer uw domeinnaam geregistreerd is bij een andere domeinnaamagent en u wilt hem naar ons transfereren, dan kan dit gemakkelijk volgens de onderstaande werkwzijze. U kan ook de domeinnaam overdragen naar een andere eigenaar via een transfer van de domeinnaam.

DOMEINNAAM VERHUIZEN NAAR ANDERE REGISTRAR
 
Indien uw domeinnaam momenteel geregistreerd is via een andere registrar of domeinnaamagent en u wilt hem naar ons verhuizen, dient u de "transfer authorisatie code" te vragen aan uw huidige domeinnaamagent. Deze is verplicht die naar u te zenden. De "transfer authorisatie code" zal toekomen op het email-adres waaronder de betrokken domeinnaam geregistreerd staat op www.dns.be (voor .be domeinnamen) of www.eurid.eu (voor .eu domeinnamen) of www.sidn.nl (voor .nl domeinnamen). Indien het betrokken emailadres niet meer werkzaam is, dient u eerst uw huidige domeinnaamagent te contacteren met de vraag om het emailadres te wijzigen.

Voor de mensen die hun domeinnaam hadden gekocht bij de stopgezette firma Webcreating, hebben we een speciale actie waarbij ze hun domeinnaam GRATIS naar ons kunnen verhuizen. Klik hier voor meer informatie: Webcreating Actie.

DOMEINNAAM OVERDRAGEN AAN EEN ANDERE EIGENAAR
 
Indien u uw domeinnaam wilt overdragen aan een nieuwe eigenaar die deze domeinnaam bijvoorbeeld van u gekocht heeft, is de werkwijze min of meer dezelfde. U dient tevens een "transfer authorisatie code" te vragen aan uw huidige domeinnaamagent en deze code aan ons meedelen. Met deze code kunnen we dan de domeinnaam op naam zetten van een nieuwe eigenaar.

CONTACTEER ONS

Voor eventuele vragen over de verhuis van een domeinnaam, kan u ons steeds contacteren op: info@to-the-point.be

To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, info@to-the-point.be