DOMEINNAAM REGISTRATIE MET VERSCHILLENDE EXTENSIES
HOME
STAPPENPLAN
FORMULIER
WEBHOSTING
KOPPELEN
VERHUIZEN
VRAGEN
LINKS


Om uw domeinnaam in gebruik te nemen, dient u hem te koppelen aan een een webruimte of een webserver. Vele mensen bouwen hun website via een externe firma of gebruiken een externe webhost. Wanneer u een domeinnaam bij ons registreert, zullen wij zorgen voor koppeling van uw domeinnaam.

KOPPELING
 
Tegenwoordig bestaan er internetbedrijven die speciale programma's hebben waarmee mensen gemakkelijk een website zelf kunnen bouwen. De meeste bekende zijn WIX, WEEBLY of JIMDO. Bij deze internetbedrijven kan u meestal geen Belgische domeinnaam kopen. Gelukkig kan u bij ons terecht voor de aankoop van een domeinnaam. Wij zullen vervolgens zorgen voor een koppeling met WIX. Na aankoop van een domein op deze site kan u ook een website maken via WEEBLY. Neem contact op met ons om uw domeinnaam te verbinden met WEEBLY. JIMDO is een gelijkaardige internetdienst. Reken op ons om uw domein te koppelen aan JIMDO.

Wij bieden ook webhosting aan tegen betaalbare tarieven, maar u bent niet verplicht om bij ons ook een webhosting te bestellen. Deze kan u evengoed bestellen bij een ander internetbedrijf. Meestal zal dit internetbedrijf u zijn twee nameservers of DNS-servers meedelen om een koppeling te volbrengen van de domeinnaam aan hosting. In bepaalde gevallen, zal de webhost echter geen nameservers meedelen maar enkel een reeks IP nummers. Zelfs in dit geval kunnen wij uw domein koppelen aan een IP adres zonder problemen.

Wordpress is een speciaal geval omdat vele webhostings wordpress ondersteunen. U kan echter ook een wordpress-site maken via de officiŽle bedrijf achter wordpress. Ook voor dit bijzondere geval kan men onze diensten gebruiken en uw al dan niet nieuwe domeinnaam koppelen aan wordpress. Alle communicatie hieromtrent kan verlopen via e-mail.

In het verleden boden Telenet en Skynet gratis webruimte aan. Vandaag is dit minder populair. Echter we kunnen steeds uw domeinnaam koppelen aan een andere website. Het maakt niet uit of dit een Telenet-website is, een bestaande website of gelijk welke andere website.

Een Nederlands equivalent van Telenet is Ziggo. Koppelen met Ziggo vormt uiteraard geen probleem bij ons. U kan gerust zijn dat wij elk koppeling op een zo professioneel mogelijke manier zullen uitvoeren. Wij willen de beste domeinnaam-diensten aanbieden aan onze klanten.

Een laatste geval dat wij willen behandelen is een domeinnaam voor een facebook-pagina. Zelfs dit kunnen wij voor u realiseren. Om uw domeinnaam te koppelen aan een facebook-pagina, neem contact met ons op.

CONTACT

Om uw domeinnaam door ons te laten koppelen, neem contact met ons op ons e-mailadres: info@to-the-point.be

To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, info@to-the-point.be