DOMEINNAAM REGISTRATIE MET VERSCHILLENDE EXTENSIES
HOME
STAPPENPLAN
FORMULIER
WEBHOSTING
KOPPELEN
VERHUIZEN
VRAGEN
LINKS


Bij het opzetten van een nieuwe website is het belangrijk dat u uw eigen domeinnaam registreert. De registratie zorgt ervoor dat u de juridische eigenaar bent van de betrokken domeinnaam. Het is daarom belangrijk dat u de juiste gegevens doorgeeft. Indien een bedrijf de eigenaar is van de domeinnaam, dient u de naam van het bedrijf mee te delen. Een domeinnaam kan ook worden geregistreerd door een particuliere persoon. Een werkend email-adres is steeds noodzakelijk bij de registratie.

TIPS
 
Hier volgen enkele tips bij voor het kiezen van de juiste domeinnaam:

- Zorg ervoor dat de domeinnaam zo kort mogelijk is. Korte domeinnamen zijn gemakkelijker te onthouden.
- Met het oog op zoekmachine-optimalisatie is het een goed idee om trefwoorden op te nemen in uw domeinnaam. Zo verhoogt u de kans dat de website een goede positie zal krijgen in de zoekmachines (bijvoorbeeld www.domeinnaam-registreren.be).
- Een domeinnaam kan ook overeenkomen met de handelsbenaming van een bedrijf (bijvoorbeeld www.to-the-point.be).
- Soms ziet men ook domeinnamen die eerst de handelsbenaming van het bedrijf bevatten en daarna een trefwoord (bijvoorbeeld: www.tothepoint-domeinnamen.be).
- Indien u een domeinnaam registreert die overeenstemt met een geregistreerd merk van een ander bedrijf, kan u in de problemen komen. Controleer eerst of een merk is geregistreerd in het Benelux merkenregister.
- De domeinnaam extensie is ook belangrijk. Indien uw website zich richt tot mensen in BelgiŽ, kan u best een domeinnaam registreren met extensie .be of .vlaanderen. Voor internationale websites zijn internationale extensies beter zoals .com, .net or .org.

BESTELLEN

Indien u een domeinnaam wilt bestellen, volg dan ons stappenplan:
BESTEL DOMEINNAAM
To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, info@to-the-point.be